dissabte, 2 de juliol del 2011

Grup de vent de l'Escola Municipal de Música Pau Casals


En els darrers anys s'ha fet costum, en acabar el curs, fer un concert de cloenda, l'escenari els Jardins del Museu Déu.


El grup, creat l’any 2007 i format per alumnes de grau mitjà i exalumnes de l’EMMPAC, oferirà un repertori molt variat que permetrà als espectadors fer un petit viatge a través de diferents tipus de música. Les cançons que interpretaran són les següents, Marxa Militar (F. Schubert), Ammerland (J. De Haan), Nessum Dorma (G. Puccini), L’òpera dels tres rals (K. Weill), My Fair Lady (F. Loewe), Sant Martí del Canigó (P. Casals) i El gegant del pi (J. B. Lambert).
Els instruments que conformen el grup són majoritàriament de la família del vent-fusta (clarinets, flautes, saxos, oboès…), així com vent-metall(trompeta).
Els intèrprets són els següents, Ignacio Ballesteros, Pau Figueras, Helena Cullaré i Anna Mañas (flautes); Maria Solé i Marc Ignasi Salvó (oboès); Gerard Romero, Paula Salada i Montserrat Margalef (clarinets); Cristina Solé i Oriol Vives (saxos alts); Pau Barnadas (saxo tenor); Guillem Tutusaus (trompeta); Carles Guasch (clarinet baix), i Joan Soler (direcció).

 Una vetllada musical molt agradable.
Tal com ha dit el seu director, ara... fins l'any que ve.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada