dimecres, 23 de setembre del 2015

A4mans

L’exposició A4mans és el resultat de la col.laboració entre una colla d’amics pintors que generosament van acceptar la meva invitació a intervenir  les ceràmiques que els vaig posar a l’abast i jo mateixa.
Aquests artistes son: Abdellah Ahddaf, Aura Gumà, Canano, David Ribas, Dolors Escoté, Iraida Llucià, JoanDescals, Joan Nadal,  Joan Tuset, Joaquim Milà, Miquel Sabaté,  Montse González Papiol, Susanna Inglada i Camil.la Pérez Salvà.
Per a la majoria ha sigut un repte, el procés de la ceràmica pel que fa a la tècnica d’aplicació del color és lluny del de la pintura o del dibuix, una mica és llençar-se al buit i s’ho van jugar tot a una carta,  el resultat em sembla més que satisfactori, els vull donar les gràcies.
Les obres exposades són a la venda i el 50% d’aquesta el donarem  al projecte Fem Pinya per a beques de menjador escolar.
L’exposició és podrà visitar del 2 d’octubre al 21 de novembre, durant el mes d’octubre
A4mans coincidirà amb l’exposició d’obres seleccionades a la VIII Biennal Internacional de Ceràmica del Vendrell i els plats del projecte Emplatem exposats a la Sala del Portal del Pardo. És una bona ocasió per veure ceràmica a la vila.

Del 2 d’octubre al 21 de novembre
de dijous a dissabte de 17:30 a 20:30
Inauguració divendres 2 d’octubre a les 18:00 hores
Camil.la Pérez Salvà – CERÀMICA
plaça de les Garrofes,4  El Vendrell

Si voleu veure les imatges de les obres i del procés cliqueu  aquí: http://www.camillaperez.com/?page_id=5

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada