dilluns, 16 de juliol del 2012

Ardhara arriba al Vendrell


Seguint la itinerància establerta, després d'haver estat a Vilafranca a la Capella de St. Joan  i  a Miramar a Sitges, el divendres 20 de juliol a les 20:00 s'innaugurarà la col.lectiva d'artistes penedesencs Ardhara, a la Sala del Portal del Pardo del Vendrell.


Joan Nadal muntant una de les seves instal.lacions, diferent en cada seu, aquesta dedicada al Vendrell i detall d'una segona dedicada al film, La pianista.


Camil.la Pérez Salvà.Gres engalbat i brunyit, tauler de fusta, acrílic, llapis t/m

 Detall d'una obra que exposo per primera vegada, Tauler, de la sèrie Eines.En l'acte d'innauguració el Quartet de saxos  de l'Escola Municipal de Música Pau Casals format per: Ferran Hugué, saxo alt, Oriol Vives, saxo soprano, Pau Barnadas, saxo tenor i Roser Urgell, saxo alt, ens oferirà un concert amb el següent repertori:
 
Parade of the Knight ……………….. A. Waignein
Dues dances americanes ……………G. F. Mckan
My Fair Lady……………………………F. Loewe
The Blues Brothers review……....J. Bocook
(Arranjaments Joan Soler)

 Capella de St. Joan, Vilafranca innauguració Ardhara, maig 2012


El dia 29 de juliol, diumenge a les 11:30 els artistes ens oferiran una visita guiada i tot seguit hi haurà la conferència: Exposicions d'Art del Penedès 1926 - 27 - 29 a càrrec d'Immaculada Socias, membre de la Secció d'Art de l'IEP i  professora titular d'Història de l'Art a la UB.

 Ardhara El Vendrell

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada