diumenge, 2 d’octubre del 2011

VI Biennal Internacional de Ceràmica del Vendrell

Ahir divendres 30 a les 19 hores  es va innaugurar la VI Biennal Internacional de Ceràmica del vendrell que es podrà visitar, a la Sala del Portal del Pardo fins el 30 d'octubre.

El jurat, format per Ma Àngels Domingo i Ma Teresa Capeta, ceramistes, Josep Miquel Garcia director de la Fundació Apel.les Fenosa, Gemma Sabater responsable del Fons  Municipal d'Art i Albert Soler Regidor de Cultura, va emetre el següent veredicte:

1er Premi 

Monique Wuarin, suïssa,  per l'obra :Yeraz VI



2on Premi

Simcha Even-Chen, israeliana,  per l'obra:  Flow Motion



3er Premi

Todd Shanafelt, d'Estats Units per l'obra: The white Plumes




Accèssit

Cristina Màrquez, Barcelona, per l'obra: Fragments o finestra




En total es van presentar 48 ceramistes amb un total de 95 obres, dels quals van estar escollits un total de 17 participants procedents del Regne Unit, Estats Units, Turquia, Israel, Suïssa, Bèlgica, Argentina, Polònia, Àustria i pel que fa a Espanya han participat artistes de València, Osca, Tarragona, Barcelona i Girona.

L'octubre del 2012 a la Sala del Portal del Pardo podrem conèixer amb més profunditat l'obra dels tres guardonats, el dia de la innauguració de la mostra es presentarà la publicació sobre l'obra de l'artista guanyadora del 1er Premi, Monique Wuarin,  de dilatada i reconeguda trajectòria així com el catàleg  dedicat a l'obra dels tres premis que exposaran conjuntament.


1 comentari:

  1. Veritablement, la ceràmica d'avui dia explora amb una gran creativitat els seus límits... Quedo encantada amb aquestes peces.

    ResponElimina