dissabte, 5 de novembre del 2011

Estructures

El tema, diu Oriol Móra, no és altra cosa que el mateix procediment...


Les trames vibrants de colors, les superfícies que deixen endevinar-ne d'altres parcialment cobertes, les pinzellades que semblen espontànies, però carregades d'intenció, en fi l'espai pictòric.




Ahir es va innaugurar l'exposició, després de la innauguració, en una conversa que vaig mantenir amb ell parlàvem de la interrelació entre totes les arts i concretament entre la pintura, la música i la poesia.



A mi, que segueixo els canvis de colors estacionals en els nostres paisatges, ja siguin urbans o rurals, amb fascinació, les seves estructures, textures... em van portar a les que dibuixen les arades en els camps llaurats, el sol i les ombres en les parets de les nostres cases o el que imagino que deunen veure els ocells quan buscant terres més càlides sobrevolen el nostre país...


Aquesta mostra dóna a conèixer les diferents obres creades durant els vint anys de dedicació professional de Móra a la pintura.  
Olis sobre tela, acrílics damunt de paper i fins i tot alguns gravats, els quals formen un conjunt extens que vol evocar una trajectòria de dedicació intensa.


No us la perdeu.


Es podrà visitar a la Sala Portal del Pardo del Vendrell  fins al proper 27 de novembre 
de dimarts a divendres de 17 h a 20 h, 
 dissabtes d'11 h a 14 h i de 17 h a 20 h, 
diumenges i festius d'11 h a 14 h.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada