divendres, 20 de maig de 2011

Zeràmica amb Z de Zaragoza

Ahir dijous vaig estar a Saragossa muntant l'exposició:“Modern ceramic art of korea - The image of Korea", a la Galeria Pilar Ginés, la innauguració va ser molt concorreguda  i Kwon Sangin i Lee Ki Joo van estar molt contents de l'acollida que els va donar el públic de la sala.

  


Abans de la innauguració vaig tenir temps d'anar a veure l'exposició que Alberto Andrés té a la Sala del Torreón Fortea. Val la pena la visita .
Durant tot aquest maig i part de juny, Saragossa ofereix la possibilitat de disfrutar de moltes exposicions i activitats relacionades amb la ceràmica contemporània.


El text , a continuació és del mateix autor, i en ell ens explica on s'origina l'exposició.
Aquest estiu podrem veure la seva obra (nova, m'ha dit, però seguint la mateixa temàtica) a Argentona.

El título CARNE CRUDA, hace referencia a un imaginario generado a partir del cambio de uso de un edificio de Palma de Mallorca, que en los años 70 se dedicaba a despiece y venta de reses, y que posteriormente se utilizó como prostíbulo. Como dicen los vecinos...se sigue vendiendo carne, carne cruda!!!
El momento en el que cambia de uso este edificio, es en el que se genera una mayor dosis de imaginería. El momento en el que unos ojos deciden dar distitinto uso al mismo escenario, es lo que ordena la exposición, pasando por distintas fases, desde la carne como alimento hasta la carne como deseo.
Alberto Andrés


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada