diumenge, 27 d’octubre del 2013

El Llentiscle o mata


No hem sortit massa aviat,  enfilem el camí des de Can Carbó de la Riera cap a la Font de la Salut, travessem le riera de Pontons per la palanca, l’aspecte de la Font de la Salut, pot ser idealitzat amb la distància dels anys, m’ha decebut, l’esplanada on tantes vegades havia berenat i jugat, s’ha fet petita, envaïda de vegetació, amb restes abando.... si voleu seguir:

http://www.camillaperez.com/?p=4001

2 comentaris:

  1. He llegit el teu deliciós i ben documentat passeig. La humil mata és cert que es fa molt a El Catllar. Hi viu la nostra filla i hi passegem sovint. Antigament se'n feien garlandes. Precisament el llentiscle és l'arbre que es qüestiona en el judici dels dos vells lascius que espiaven la Susanna bíblica. Quines casualitats.
    Sembla que he d'anar al Vendrell cap al 10 de desembre, cal concretar aquesta data per part del Joan. ¿Ens veurem? Com m'agradaria...

    ResponElimina
  2. Bon dia Olga, aquest matí he escrit al facebook: Penso que l'educació i l'art no es poden dissociar, no entenc l'educació sense art ni l'art sense educació, l'art hauria de formar part de la nostra vida, no hauria de ser un compartiment estanc. I llegint el teu comentari encara n'estic més convençuda.
    No sabia que l'arbre del passatge fos llentiscle.
    No dubtis que ens veurem al Vendrell, a mi també m'agradarà.

    ResponElimina