diumenge, 1 de gener de 2012

Any NouS'ha aixecat un dia esplèndid,  clar i d'agradable temperatura, amb els guarniments de la nit de Cap d'Any i moltes ganes de disfrutar del sol,  hem donat el nostre toc personal a algunes de les pedres que fa uns dies vam recollir a la Riera de Marmellar.De fons el Concert d'Any Nou des de Viena, aquest matí no seria el mateix sense la música de la família Strauss...

4 comentaris:

 1. Any nou, vida nova, dèiem abans. Fa temps que no ho sento dir. Vosaltres avui heu donat una vida nova a les pedres i m'hi heu fet pensar. Et desitjo un any almenys tan creatiu com el que hem acabat, Camil·la!

  ResponElimina
 2. Fantàstiques les pedres, Camil·la!

  Que tingueu un feliç any 2012!

  ResponElimina
 3. Una tradició fantàstica, la del Concert d'Any Nou a Viena! Vam sentir-lo i veure'l a estones, perquè anàvem fent zaping i també escoltàvem i veiem el que es va fer a Figueres, amb cançons catalanes!

  ResponElimina
 4. Sembla que comença un any de pedres artístiques, imaginatives, al compàs dels Strauss i Cia.
  Com que aquest dia em toca preparar a mi el dinar per la familiada, solc escoltar i mirar el concert a la cuina, entre el consommé amb flam salat, els ànecs amb bolets i els ballarins volant pel cel de Viena com els violinistes de Chagall.
  ¡Bon any, i feliç!

  ResponElimina