diumenge, 6 de febrer de 2011

Ahir, vam tenir visita de'n DoraemonDissabte al matí, te en una tassa de'n Jaume Vilà
dóna gust tenir-la a les mans i anar desembolicant el dia poc a poc...La Yukiko arriba a dos quarts d'onze ve a passar el dia amb nosaltres,  li agrada cuinar i regalar als amics amb les seves coses, ens porta un pa de llavors de girasol i de gingebre (el compra fresc i l'asseca).....boníssim també ha fet galetes pels nens i no tan nens, "Doraemon" i "Kerolo", unes de te verd.

 

Ha collit taronges i llimones que hem posat en un bol de'n Jaume Vilà
Després de dinar hem fet una sessió d'origami, hem plegat tres grues, una mica complicat per a nosaltres, però ella ho fa amb els ulls tancats.
Ara està preparant uns tallers per a nens acompanyats dels pares  molt interessants, els anomena ContART, a partir d'un conte tradicional japonès , amb unes paraules clau estratègicament colocades en la narració  introdueix la cultura japonesa, un dels tallers és l'origami i li vam servir de conillets d'índies.
Una de les grues que vam fer vola  a l'entrada, davant del St. Antoni que vam comprar a Lisboa. És una rajola  en blanc i blau decorada en sobre coberta del taller Santa Rufina, de gran tradició rajolera.
Ha estat un dia molt agradable.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada