El caqui és un fruiter que acostuma a tenir fruits madurs la primera quinzena d'octubre a la zona del Baix Penedès,
però avui, dilluns 15 d'agost AQUEST en majúscules perquè és l'únic, d'un arbre ben carregat, està a punt de solfa.
En blau és un bloc en el que explico les coses que van succeint en el meu entorn més immediat relacionades amb la natura, la ceràmica i l'art en general. Són petites narracions que surgeixen de les històries de les ceràmiques regalades, comprades, trobades o fetes per mi mateixa i la relació que estableixen amb l'espai que ocupen, al jardí, a la cuina,a la taula, a la finestra...
Sí que és estrany, sí, a casa són ben verds, encara. Els palosantos diuen que són bons deixant-los en remull un temps, encara verds, amb anís. Un dia en vaig provar un i era boníssim. Abraçades des de la Vall d'Aro, Baix Empordà.
ResponEliminaA casa tenim el codonyer també molt avançat! Aquest any, sí, és una mica estrany.
ResponElimina