diumenge, 27 de maig de 2012

És temps de cireres


La flor de St. Joan ja ha florit per la Terra Alta, 


vinyes verdes, tendres, herbes diverses a primer terme i al fons els 
Ports d'Horta.


Avui estem convidat a collir cireres a Bot, el dia acompanya, càlid i serè.


 Ens tenen les escales a punt, el cirerer té uns quants anys i és de mida considerable.


 Dolces, dolcíssimes, lluents, vermelles, gairebé negres, sucoses...


enfilar-se al cirerer, perdre's entre les branques,  menjar-se-les de l'arbre estant...


Això no té preu.
En havent dinat un passeig al costat dels pins, el vesc que n'és un paràsit, comença a treure les petites boles, ara verdes, blanques com gelades pels volts de nadal...


però, per Nadal encara falta.


1 comentari:

  1. Feliç de tu, que has pogut collir cireres i menjar-les a peu d'arbre, quin privilegi!

    ResponElimina