dissabte, 4 d’agost del 2012

Mitgeres de La Llitera

Els darrers anys amb el boum immobiliari, es van enderrocar antigues edificacions per poder especular amb els solars, ho sabem prou, no se’n va escapar ningú, a les grans urbs i a les més recòndites poblacions.
La sensació d’abandó que desperten aquests solars buit i abandonats és gran en la majoria dels casos, però sortosament per a mi són les pàgines d’un llibre obert on puc llegir/inventar mil i una històries.....
Llegir més i veure imatges: http://www.camillaperez.com/?p=2374

3 comentaris:

  1. Gràcies per la teva presta benvinguda, estimada Camil·la.
    De la comarca de La Llitera en tinc alguns breus records -una amiga Araceli morta jove-; encara que els més corrents són de pas cap als Pirineus.
    Però sí, l'abandó en mig de l'aridesa dels terrenys - Viacamp, per exemple- potencia alguns colors, textures i també reflexions.

    ResponElimina
  2. He visitat les imatges de l'altre bloc. Impressiona veure aquestes parets que, com pàgines de llibre, relaten vides.

    ResponElimina
  3. Gràcies a totes dues pels comentaris, això és el que trobo en aquestes parets, en primer lloc, una necessitat irrefrenable de parar, mirar-les, fixar-les en la retina...i en la càmera per reveurer-les.
    Són tal com dius Mariàngela, pàgines de llibre que em relaten vides anònimes i em conviden a reflexionar tal com diu l'Olga.

    ResponElimina